FIFA για το πέναλτι της Ελβετίας: «Τεχνικό πρόβλημα στο ημιαυτόματο οφσάιντ, η απόφαση του VAR ήταν σωστή»
Δεν εμφανίστηκε το γραφικό του ημιαυτόματου οφσάιντ στη φάση του πέναλτι της Ελβετίας, με τη FIFA να εξηγεί τι συνέβη.




Ο Αλεξάντερ Ίσακ έπιασε δουλειά ως μέλος των Πρωταθλητών Αγγλίας με την πρώτη του παρουσία στις εγκαταστάσεις του κλαμπ.
Ο Σουηδός επιθετικός που μετακινήθηκε στο λιμάνι του Μέρσεϊσαϊντ έναντι 125+5 εκατομμυρίων λιρών, στο απόλυτο βρετανικό ρεκόρ μεταγραφής, πήρε... μπρος με τη νέα του ομάδα και πέτυχε και τα πρώτα του γκολ.
Και για να «φτιάξει» τον κόσμο η Λίβερπουλ, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την πρώτη μέρα του Ίσακ στις εγκαταστάσεις, την προπόνηση και τις στιγμές που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις