Tuttosport: «Έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ για Κουλιεράκη!»

Tuttosport: «Έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ για Κουλιεράκη!»

Η Ίντερ έχει στρέψει το βλέμμα της στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, θεωρώντας τον ιδανικό διάδοχο για το κέντρο της άμυνας μετά την εποχή Ατσέρμπι και Ντε Φράι.

Σύμφωνα με την Tuttosport, οι «νερατζούρι» παρακολουθούν στενά τον διεθνή Έλληνα στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Βόλφσμπουργκ, και τον βλέπουν ως παίκτη που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της αμυντικής γραμμής στο μέλλον. Ο Ατσέρμπι και ο Ντε Φράι αναμένεται να αποχωρήσουν το 2026, όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για ανανέωση στα μετόπισθεν.

Ο Κουλιεράκης κόστισε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ στη Βόλφσμπουργκ όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πλέον η αξία του έχει φτάσει σχεδόν στο διπλάσιο. Η Ίντερ, μάλιστα, δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε ο νεαρός αμυντικός να έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί στο Μιλάνο.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να μάθει δίπλα στους έμπειρους Ντε Φράι και Ατσέρμπι όλα όσα χρειάζεται, ώστε σταδιακά να εξελιχθεί στον ηγέτη της άμυνας των «νερατζούρι» για τα επόμενα χρόνια.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Συνεχίζει να «ψάχνει» το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλίντον Ντουοντού, ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή και περιμένει από αυτόν καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και... σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.