Όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας πριν την Αυστρία

Όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας πριν την Αυστρία

Με προπόνηση στη Raiffeisen Arena στην Αυστρική πόλη Linz ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026

Η προπόνηση, η οποία έγινε από συνεχή, δυνατή βροχή, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. 

 

Ο αγώνας Αυστρία - Κύπρος θα γίνει το Σάββατο στη  και θα αρχίσει στις 21:45 (ώρα Κύπρου) με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής μας Απόστολου Μάντζιου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Φαμπιάνο ΦρέιταςΝεόφυτος ΜιχαήλΖόελ ΜολΓιάννης Σατσιάς, Αντρέας Σιήκκης Κωνσταντίνος ΛαΐφηςΧρίστος ΣιέληςΝικόλας ΠαναγιώτουΣτέλιος ΑνδρέουΓιώργος ΜαλεκκίδηςΚώστας ΠηλέαςΆντερσον ΚορρέιαΧαράλαμπος ΧαραλάμπουςΙωάννης ΚούσουλοςΈκτωρ ΚυπριανούΧαράλαμπος ΚυριάκουΚωστάκης ΑρτυματάςΙωάννης ΚωστήΑντώνιο ΦώτηΓρηγόρης ΚάστανοςΛοΐζος ΛοΐζουΜαρίνος ΤζιωνήςΝικόλας ΚούτσακοςΑνδρόνικος ΚακουλλήΠιέρος Σωτηρίου και Ιωάννης Πίττας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το Ισραήλ εξαπολύει νέα κύματα επιθέσεων στη Βηρυτό αυτή την ώρα

Το Ισραήλ εξαπολύει νέα κύματα επιθέσεων στη Βηρυτό αυτή την ώρα

Οι IDF ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι έπληξαν τη νύχτα διοικητικά κέντρα της Χεζμπολάχ και πολυώροφα κτίρια που ήταν πεδία τρομοκρατίας στη Βηρυτό.