Ευχόταν να παίξει Champions League και δυο μέρες μετά... κόπηκε από τη λίστα!

Ευχόταν να παίξει Champions League και δυο μέρες μετά... κόπηκε από τη λίστα!

Με ένα 48ωρο διαφορά από τη στιγμή που μιλούσε με ενθουσιασμό για την ευκαιρία να παίξει στο Champions League, o Φακούντο Μπουονανότε έμεινε εκτός λίστας της Τσέλσι για το Champions League.

Ο Φακούντο Μπουονανότε μετακινήθηκε από την Μπράιτον στην Τσέλσι με δανεισμό και ήθελε σαν τρελός να παίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Αργεντινός εξτρέμ θα ήθελε πολύ να βρίσκεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα για τα ευρωπαϊκά ταξίδια των «μπλε» τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μιλούσε με ενθουσιασμό γι' αυτό στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής των Παγκόσμιων Κυπελλούχων, αλλά τελικά... πήρε την πίκρα.

Το βράδυ της Τετάρτης έμεινε εκτός λίστας της Τσέλσι για τη League Phase του Champions League κι έτσι μέσα σε δυο μέρες το όνειρο... καταστράφηκε.
 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Με δύο ασίστ του εξαιρετικού Χατσίδη και γκολ από Πέλκα, Τάισον και Γιακουμάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.