Το δίκτυο κάνει θραύσεις!

Το δίκτυο κάνει θραύσεις!

Χάσαμε τον λογαριασμό με τις πωλήσεις που έγιναν στον Άρη, αυτό το καλοκαίρι. Χθες ανακοινώθηκε επίσημα, ότι ο Ρώσος – Φινλανδός χαφ Άνταμ Μαρχίεβ, μετακομίζει στην Γερμανική Νυρεμβέργη (ομάδα Β’ κατηγορίας).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα ταμεία της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Άρη, θα μπει ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ! Τον 23χρονο κεντρικό χαφ, τον έφεραν πριν από 8 μήνες από την Λετονική ομάδα RFS.

Επίκειται η παραχώρηση των Καφού και Σαρφό, σε ομάδες του εξωτερικού. Εννοείται ότι οι παίχτες αυτοί θα αντικατασταθούν, όπως δήλωσε χθες ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Χθες βράδυ Αργεντινός δημοσιογράφος, έγραψε για τον Ουρουγουανό αριστερό φουλ μπακ, Ρόμπερτ Έργας, ότι βρίσκεται στη Λεμεσό, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην «ταξιαρχία» (ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ).  

Το δίχτυο που έστησαν τα τελευταία 4 χρόνια στην ομάδα, για εντοπισμό παιχτών, είναι προφανές ότι κάνει θραύσεις!

Οι συνεχόμενες πωλήσεις, μιλούν από μόνες τους…

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο φως φωτογραφίες από το νησί κολαστήριο του Έπσταϊν: Ντοκουμέντα από την πολυτελή έπαυλη

Στο φως φωτογραφίες από το νησί κολαστήριο του Έπσταϊν: Ντοκουμέντα από την πολυτελή έπαυλη

Σύμφωνα με το CNN, το υλικό δημοσιεύεται για πρώτη φορά και όλα είναι από το νησί Little St. James στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους