Βαρύ το κλίμα στον Άρη Θεσσαλονίκης: Στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Ουζουνίδης

Βαρύ το κλίμα στον Άρη Θεσσαλονίκης: Στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης.

Η ήττα του Άρη από τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έφερε μόνο απογοήτευση και οργή από πλευράς κόσμου, αλλά και έντονη εσωστρέφεια στην ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εμφανώς απογοητευμένος, επέλεξε να μην παραστεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς παρά μόνο στην κάμερα του συνδρομητικού, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί αβέβαιης παραμονής του στον πάγκο των «κίτρινων».

Νωρίτερα ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια, μιλώντας τόσο με τον Ουζουνίδη όσο και με τους ποδοσφαιριστές, μέσα σε βαρύ κλίμα.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διοικητικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον Άρη.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άλλοτε παίκτης της Πάφου, του ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο Ντα Σίλβα, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Τζόχορ Νταρούλ μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο.