ΣΑΤΣΙΑΣ: «Ήταν υπερβολή τόσα λεπτά καθυστερήσεις - Η συνέχεια μας ανήκει»

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Ήταν υπερβολή τόσα λεπτά καθυστερήσεις - Η συνέχεια μας ανήκει»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον Άρη για τη 2η αγωνιστική, ο προπονητής της Αραδιππιώτικης ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά θα θέλω να δώσω περισσότερα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω σε αυτό το κλαμπ. Νομίζω ότι η συνέχεια μας ανήκει. Πιστεύω πως και στο Α’ ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Εννοείται ότι ο Άρης έβαλε πίεση στο Β’ ημίχρονο και έπρεπε να αμυνθούμε. Πάλι όμως θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά. Σίγουρα όταν δέχεσαι γκολ στο 99’ δεν ξέρεις τι να πεις στους παίκτες στα αποδυτήρια. Είναι κάτι που πληγώνει. Ήταν υπερβολή τόσα λεπτά καθυστερήσεις, αλλά εντάξει, πρέπει να το αποδεχτούμε. Θα ξεκουραστούμε στη διακοπή και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τα αν υπάρχει ανοικτό παράθυρο για περαιτέρω μεταγραφές και για το πότε επιστρέφουν οι τραυματίες: «Θα δούμε πως θα πάνε οι μεταγραφές. Για τον Ζορζίνιο, επέστρεψε γρηγορότερα, όμως δεν είναι στο 100%. Οι Χαβελκα και Φομπα ακόμα είναι εκτός».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018