Άνετα το 2/2 η Σερβία, επιβλήθηκε χωρίς να ιδρώσει της Πορτογαλίας

Άνετα το 2/2 η Σερβία, επιβλήθηκε χωρίς να ιδρώσει της Πορτογαλίας

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, η Σερβία επιβλήθηκε με 80-69 της Πορτογαλίας, κάνοντας με άνεση το 2/2 στον 1ο όμιλο του φετινού Ευρωμπάσκετ!

Άνετη Σερβία, επιβλήθηκε χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει της Πορτογαλίας και έκανε το 2/2 στον 1ο όμιλο του φετινού Ευρωμπάσκετ!

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με τον Πέσιτς να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, οι Σέρβοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε και τελικά πήραν τη νίκη με 80-69.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Πορτογάλους να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί και να κοιτάζουν τη Σερβία στα μάτια μέχρι το ισόπαλο 14-14, στα μέσα της πρώτης περιόδου, ενώ ο Πετρούσεφ αποβλήθηκε επειδή χτύπησε τον Ντιόγκο Μπρίτο με γροθιά στο στήθος, μετά από μια αψιμαχία τους. Με ένα μικρό υπέρ της σερί 9-5, η Σερβία έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο ούσα μπροστά με 23-19, όμως η Πορτογαλία συνέχισε να παραμένει κοντά στο σκορ, μειώνοντας μέχρι και το 29-30.

Ωστόσο, με ένα σερί 13-4, οι Σέρβοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ξεφύγει για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (33-43), ενώ… χάιδεψαν το γκάζι στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, φτάνοντας μέχρι και το +18 (35-53). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Πέσιτς διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας, με την Πορτογαλία να μην ρίχνει ποτέ τη διαφορά σε μονοψήφιο και με τη Σερβία να παίρνει τη νίκη με 80-69.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ξανά ο Γιόκιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double-double (23 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 22:37), έχοντας για άξιο συμπαραστάτη του τον Νίκολα Γιόβιτς, με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από την άλλη, για την Πορτογαλία, η οποία γνώρισε την πρώτη ήττα της στη διοργάνωση μετά τη νίκη της κόντρα στην Τσεχία στην πρεμιέρα, ξεχώρισαν Μπρίτο (22π, 9 ριμπ) και Τραβάντε Γουίλιαμς (15π).

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 33-43, 49-64, 69-80

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018