«Τιμωρούν» τον κόσμο τους, αν πάνε αλλού…

«Τιμωρούν» τον κόσμο τους, αν πάνε αλλού…

Προκάλεσε συζητήσεις η δήλωση που έκανε νωρίτερα σήμερα, ο διευθυντής των πρωταθλητών, Χάρης Θεοχάρους, ότι σκέφτονται να αλλάξουν ευρωπαική έδρα.

Αν και οι δικές μας πληροφορίες, λένε, ότι οι πιθανότητες να φύγουν από το «Άλφαμέγα» είναι ελάχιστες, αν συμβεί κάτι τέτοιο, ουσιαστικά σαν να «τιμωρούν» τον κόσμο τους.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, τι σημαίνει να αναγκάσεις έναν άνθρωπο ή μια οικογένεια που κατοικούν στην Πάφο, να ταξιδέψουν νυχτιάτικα στην Λευκωσία παρά στο κοντινό Κολόσσι. 

Σε μια περίοδο, που τα σχολεία θα είναι ανοικτά. 

Ακόμα και με μια από τις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες να αγωνιστούν (Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μπάρτσα), αποκλείεται να πάρουν 8 χιλιάδες (δικούς τους οπαδούς) στο ΓΣΠ.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απίστευτη... καθίζηση για Πάφο - Πόσους βαθμούς πήρε με Καρσέδο και πόσους μετά

Απίστευτη... καθίζηση για Πάφο - Πόσους βαθμούς πήρε με Καρσέδο και πόσους μετά

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Πάφου δεν θα περίμενε τέτοια... καθίζηση από την ομάδα του μετά την αποχώρηση του Χουάν Κάρλος Καρσέδο από την τεχνική ηγεσία των περσινών πρωταθλητών.