ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Οι λεπτομέρειες ενόψει του φιλικού με Εθνικό

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Οι λεπτομέρειες ενόψει του φιλικού με Εθνικό

H Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό.

"Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ενημερώνει ότι στις 19:45 το βράδυ της 2ας Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας με τον Εθνικό Άχνας, στο Δασάκι. 

Για την ομάδα μας ο αγώνας αυτός είναι κάτι περισσότερο από ένα φιλικό παιχνίδι αφού θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε η Ανόρθωση μακριά από την Αμμόχωστο. 30 χρόνια φέτος από τότε που πανηγυρίσαμε για πρώτη φορά στην προσφυγιά και επί ευκαιρίας θα τιμήσουμε ανθρώπους που συνέβαλαν στην τότε επιτυχία και συγκεκριμένα το τότε Διοικητικό Συμβούλιο. Επίσης, στις 18:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας παλαίμαχων της ομάδας μας. 

Ενημερώνουμε όσους Ανορθωσιάτες θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι πως, η γενική είσοδος θα είναι στα 10 ευρώ ενώ το παιδικό εισιτήριο θα είναι στα 2 ευρώ και θα ανοίξουν εκδοτήρια. Να σημειωθεί ότι, στο σύστημα επιβράβευσης «SUPPORTERS» (πρώην «Blue&White») θα πιστώνεται ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου με 25 βαθμούς. Θα είναι στη διάθεσή μας η ανατολική κερκίδα οι είσοδοι της οποίας θα ανοίξουν στις 18:00 το απόγευμα. Ηλεκτρονική προπώληση ξεκινά στις 19:11 της Τρίτης.

Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι δεν έχουν ανανεώσει ακόμη την κάρτα φιλάθλου τους, μπορούν να το πράξουν μέσω του ψηφιακού πολίτη και όσοι είναι από 14 εως 18 ετών μέσω ΚΟΑ. 

Έξω από το στάδιο θα υπάρχει μπουτίκ με τα προϊόντα της ομάδας".

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το εντυπωσιακό... limit down του περσινού και προπέρσινου πρώτου σκόρερ του Άρη

Το εντυπωσιακό... limit down του περσινού και προπέρσινου πρώτου σκόρερ του Άρη

Είναι εντυπωσιακή η... πτώση της «μετοχής» του 33χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού του Άρη, Γιανίκ Γκομίς στο Κυπριακό ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» τη φετινή σεζόν, σε σχέση με την προηγούμενη τριετία του στη Λεμεσιανή ομάδα.