Λογικό να υπάρχουν κενά διαστήματα

Λογικό να υπάρχουν κενά διαστήματα

Ο Άρης Λεμεσού είχε σκαμπανεβάσματα στον πρώτο του επίσημο αγώνα και ακόμα θέλει τον χρόνο του

Το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Άρη Λεμεσού είχε θετικά και αρνητικά.  Όνειρο ήταν εννοείται το ξεκίνημα με προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά τα κενά διαστήματα που έφεραν την ισοφάριση έχουμε εξήγηση. 

Μπορεί ο κορμός να είναι ας το πούμε πάνω κάτω ίδιος με πέρσι αλλά για μια ομάδα που έχει καινούριο προπονητή μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είναι φυσιολογικό φαινόμενο να υπάρχουν κενά διαστήματα. 

Άλλωστε η Ρώμη δεν φτιάχτηκε σε μια μέρα. Ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ έχει τα εργαλεία και από αυτό εξαρτάται να δούμε ένα βελτιωμένο Άρη και καλύτερο ενδεχομένως από εποχής Σπιλέφσκι. 

Βέβαια μέχρι να γίνουν όλα αυτά δεν πρέπει να αποκλειστεί και από την Πούσκας. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Συνεχίζει να «ψάχνει» το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλίντον Ντουοντού, ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή και περιμένει από αυτόν καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και... σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.