ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Μίλερ - Η νέα του ομάδα

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Μίλερ - Η νέα του ομάδα

Πάει MLS ο Τόμας Μίλερ, αλλά όχι στους Λος Άντζελες.

Κοντά στο να πάρει την απόφαση για το μέλλον του είναι ο Τόμας Μίλερ.

Έπειτα από μια... ζωή στην Μπάγερν Μονάχου, ο 35χρονος άσος ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες και πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Όχι όμως για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι, όπως ακουγόταν μέχρι πρόσφατα.

Όπως όλα δείχνουν η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι οι Vancouver Whitecaps FC, με τους οποίους έχει βρεθεί κοντά πλέον όπως αναφέρεται σε αρκετά Μέσα του εξωτερικού. Το επιβεβαιώνει και ο έγκυρος Νικολό Σκίρα. Το συμβόλαιό του θα είναι έως τον Δεκέμβριο του 2026.

Εξάλλου και ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα ότι θα συνεχίσει εκτός Γερμανίας: «Έχω ακόμα την επιθυμία να παίξω ποδόσφαιρο και γι' αυτό αποφάσισα να συνεχίσω σίγουρα. Θα παραμείνω ποδοσφαιριστής», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα θα είναι μια εμπειρία στο εξωτερικό για μένα - ανυπομονώ πραγματικά και είμαι περίεργος. Το MLS είναι φυσικά ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, ειδικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το δράμα με τους αγνοούμενος από τα δύο τρένα στην Ισπανία: Η Άννα που πήγαινε στον γάμο της κόρης της, ο Χουάν και ο Νταβίντ που επέστρεφαν στις οικογένειές τους

Το δράμα με τους αγνοούμενος από τα δύο τρένα στην Ισπανία: Η Άννα που πήγαινε στον γάμο της κόρης της, ο Χουάν και ο Νταβίντ που επέστρεφαν στις οικογένειές τους

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Ισπανία μετά το δεύτερο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα μέσα σε λίγους μήνες στη χώρα με 68 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από τη σύγκρουση των δύο τρένων το πρωί της Τετάρτης.

BEST OF THEMASPORTS