Οι νέες χρηματιστηριακές αξίες των ομάδων - Η Πάφος και οι άλλοι...
Το Transfermarkt ανανέωσε τις αξίες των ομάδων με ελάχιστες διαφοροποιήσεις και σταθερή... κατάταξη με την Πάφο να είναι στην κορυφή και τον Άρη να ακολουθεί.


Τα Χανιά έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους καθώς ο χρόνος πέρασε, αλλά θα γίνουν πολλές κινήσεις και άμεσα για να μη χαθεί πολύτιμο έδαφος.
Η ομάδα της Κρήτης θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα με ποδοσφαιριστές διαφοράς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του monobala.gr, ο Μιγκέλ Μεγιάδο που από χθες «έπαιζε» στα ρεπορτάζ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Κρήτης και πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των Χανίων.
Ο Μεγιάδο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε ΑΕΛ στην Κύπρο και στην Athens Kallithea. Φυσικά έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την παρουσία του στον ΟΦΗ.
Πηγή: monobala.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις