Νέα ομάδα για τον πρώην ΑΕΛίστα, Μιγκέλ Μεγιάδο

Νέα ομάδα για τον πρώην ΑΕΛίστα, Μιγκέλ Μεγιάδο

Εποχή Δημήτρη Δρόσου στα Χανιά και όπως φαίνεται το νέο αφεντικό της ομάδας θέλει από τις πρώτες του μέρες στο σύλλογο να δώσει το στίγμα του.

Τα Χανιά έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους καθώς ο χρόνος πέρασε, αλλά θα γίνουν πολλές κινήσεις και άμεσα για να μη χαθεί πολύτιμο έδαφος.

Η ομάδα της Κρήτης θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα με ποδοσφαιριστές διαφοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του monobala.gr, ο Μιγκέλ Μεγιάδο που από χθες «έπαιζε» στα ρεπορτάζ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Κρήτης και πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των Χανίων.

Ο Μεγιάδο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε ΑΕΛ στην Κύπρο και στην Athens Kallithea. Φυσικά έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την παρουσία του στον ΟΦΗ.

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το ΜΗΝΥΜΑ του πρώην Ομονοιάτη Σεμέδο μετά το ιστορικό ντεμπούτο του σε ΜΟΥΝΤΙΑΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΜΗΝΥΜΑ του πρώην Ομονοιάτη Σεμέδο μετά το ιστορικό ντεμπούτο του σε ΜΟΥΝΤΙΑΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ιστορικό ήταν το χθεσινό ματς του Πράσινου Ακρωτηρίου με την Ισπανία για τον Γουίλι Σεμέδο, αφού ο πρώην άσος της Ομόνοιας αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του!