ΣΟΥΣΤΕΡ: «Τίποτα δεν έχει κριθεί με το 1-0, το πιστεύουμε και πρέπει να βελτιωθούμε»

ΣΟΥΣΤΕΡ: «Τίποτα δεν έχει κριθεί με το 1-0, το πιστεύουμε και πρέπει να βελτιωθούμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα Ομόνοιας-Τορπέντο Κουτάισι, για τον 2ο προκριματικό του Conference League, ο προπονητής της Γεωργιανής ομάδας, Ντιρκ Σούστερ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Κάναμε πολλά λάθη ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί σε εκείνο το σημείο και αλλά γκολ. Από τη δική μας πλευρά, δείχναμε κάπως νευρικοί, γιατί χάσαμε αρκετές μπάλες. Στο δεύτερο μέρος φτιάξαμε κάποιες προϋποθέσεις, όμως δεν πετύχαμε κάποιο γκολ και πρέπει να δούμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας για να είμαστε έτοιμοι στη Γεωργία. Τίποτα δεν έχει κριθεί με το 1-0, το πιστεύουμε και πρέπει να βελτιωθούμε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν θα αλλάξει κάτι στον επαναληπτικό, όσον αφορά την προσέγγιση του αγώνα: «Σήμερα δώσαμε πολύ χώρο, δώσαμε την κατοχή στην Ομόνοια και περιμέναμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το προσαρμόσουμε διαφορετικά στον επαναληπτικό, γιατί θέλουμε γκολ».

Το μήνυμα του στον κόσμο της Τορπέντο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που ήταν εδώ σήμερα. Στη Γεωργία θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και μαζί να παλεψουμε για ότι καλύτερο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οράσιο Μουρατόρε: Ο πρόεδρος που δεν ήθελε τα φώτα, αλλά άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Οράσιο Μουρατόρε: Ο πρόεδρος που δεν ήθελε τα φώτα, αλλά άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Στον κόσμο του μπάσκετ, τα φώτα πέφτουν πάντα σε εκείνους. Στους τύπους που παίρνουν την τελευταία επίθεση, που καρφώνουν στο πρόσωπο του ψηλού, που ουρλιάζουν στην κάμερα και σηκώνουν τα τρόπαια. Όμως το παιχνίδι δεν κερδίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Κάποιες φορές, οι μεγαλύτεροι game-changers φορούν κοστούμι, κάθονται στις κερκίδες και βλέπουν τη μεγάλη εικόνα.