Αναλυτικά:
«Ηταν ένα πολύ καλό και δύσκολο παιχνίδι. Η Παρτιζάν είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Πονς εκτέλεσε το πέναλτι, ενώ ήταν να καταρρεύσει από τις κράμπες. Υπήρχαν παίκτες που πρώτη φορά εκτέλεσαν πέναλτι. Νιώθω πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου.
Βέβαια, αν κέρδιζε η Παρτιζάν θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι πως δεν είχε πείρα, ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια με όλο τον σεβασμό και δίκαια πήραμε την πρόκριση.
Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πετύχαμε, ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την Παρτιζάν χωρίς ουσιαστικά να κάνουν διακοπές οι παίκτες μας».
Για τις αποβολές μετά το τελευταίο πέναλτι: «Ήταν αδικαιολόγητη απόφαση να δεχθούν κόκκινες κάρτες δύο παίκτες μας από τον διαιτητή».
Για τον Αλομέροβιτς: «Ο τερματοφύλακας μας είναι σαν τον Σούπερμαν στα πέναλτι. Πάντα για έναν τερματοφύλακα είναι ξεχωριστή διαδικασία τα πέναλτι, ειδικά αν γίνεται και πρωταγωνιστής».