Δάκρυσε ο Παρέδες από τον... χαμό των 50.000 οπαδών στην υποδοχή που του επιφύλαξαν στην Μπόκα

Δάκρυσε ο Παρέδες από τον... χαμό των 50.000 οπαδών στην υποδοχή που του επιφύλαξαν στην Μπόκα

Ο Λεάντρο Παρέδες επέστρεψε επίσημα στην Μπόκα και το γεμάτο «Μπομπονέρα» με τον μοναδικό παλμό, τον έκανε να δακρύσει από συγκίνηση.

Επέστρεψε στο σπίτι του και ο κόσμος της Μπόκα του έδειξε πως η μεγάλη αγκαλιά του συλλόγου τον περίμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Λεάντρο Παρέδες είναι ξανά μέλος της Μπόκα και το come-back έπειτα από 10 χρόνια περιπλάνησης ήταν τρομερά συγκινητικό.

Περίπου 50.000 οπαδοί έδωσαν το «παρών» στο «Μπομπονέρα» για να υποδεχθούν το δικό τους παιδί και ο Αργεντινός χαφ δάκρυσε αντικρίζοντας το πλήθος στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τεράστιο «διπλό» της Έβερτον που… συνέχισε τα δώρα στην Άρσεναλ!

Τεράστιο «διπλό» της Έβερτον που… συνέχισε τα δώρα στην Άρσεναλ!

Η Έβερτον σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα στο «Βίλα Παρκ», έβλεπε τον Ρότζερς να βρίσκεται σε κάκιστη μέρα και με το 1-0 επί της Άστον Βίλα πανηγύρισε, όπως το έκανε και… η Άρσεναλ!