Η μαύρη λίστα του Νίκολιτς, αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

Η μαύρη λίστα του Νίκολιτς, αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

Ο Νίκολιτς το είπε και δημόσια πως με την επιστροφή στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τις αποχωρήσεις.

Καλές οι μεταγραφές αλλά υπάρχει και αυτό το δύσκολο κομμάτι.

Είναι γεγονός πάντως πως από την προετοιμασία στην Ολλανδία και τη διαχείριση στα φιλικά φάνηκαν όλα.

Ο Έρικ Λαμέλα είναι το μεγαλύτερο αγκάθι. Παίκτης με συμβόλαιο στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, η αποχώρηση του με αυτά τα ποσά δείχνει πόσο δύσκολη θα είναι. Με βιογραφικό σε Τότεναμ, Ρίβερ Πλέιτ, Σεβίλλη μεταξύ άλλων.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στα δύο τελευταία φιλικά. Ο Έλληνας στόπερ μόνο με τρομερή αλλαγή δεδομένων θα έχει πιθανότητες να μείνει στην ΑΕΚ. Είναι δύσκολο έως απίθανο. Στο κλαμπ ελπίζουν και αναμένουν πρόταση από το εξωτερικό. Το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Στην black list (λίγο άκομψο αλλά αυτό ισχύει) βρίσκονται ο Πάολο Φερνάντες, ο Τσιλούλης. Δανεικοί θα δοθούν και οι νεαροί που πήγαν στην προετοιμασία. Θα είναι έκπληξη να μείνει κάποιος στο ρόστερ.

Ξεχωριστό κεφάλαιο ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Η πορεία του πολωνού μέσου κλείνει. Ήδη υπάρχουν επαφές και με την πλευρά του προκειμένου να έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί την ομάδα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο φως φωτογραφίες από το νησί κολαστήριο του Έπσταϊν: Ντοκουμέντα από την πολυτελή έπαυλη

Στο φως φωτογραφίες από το νησί κολαστήριο του Έπσταϊν: Ντοκουμέντα από την πολυτελή έπαυλη

Σύμφωνα με το CNN, το υλικό δημοσιεύεται για πρώτη φορά και όλα είναι από το νησί Little St. James στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους