Νεοφύτου «Όπου θέλει ο προπονητής μπορεί να με χρησιμοποιήσει»

Νεοφύτου «Όπου θέλει ο προπονητής μπορεί να με χρησιμοποιήσει»

O Άγγελος Νεοφύτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μακάμπι Νετάνια

Για το φιλικό: «Τρίτος φιλικός αγώνας στην Πολωνία, μπορώ να πω ο πιο δύσκολος από τους τρεις με μια δυνατή αντίπαλο ομάδα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, βγάλαμε ένα καλό εαυτό και ήταν μια καλή προπόνηση για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας.

Για την εικόνα της ομάδας: «Ναι είναι αρκετοί αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που χρειάζεται στην προετοιμασία αυτός ίσως να ήταν και ο στόχος του σημερινού παιχνιδιού και σίγουρα ήταν κάτι θετικό για την πορεία μας».

Για την παρουσία του; «Εκείνη η θέση που αγωνίστηκα πίσω από τον επιθετικό, είναι ψηλά στο γήπεδο, είναι σχεδόν τα ίδια στοιχεία, λίγο παραπάνω γυρίσματα. Εγώ είμαι εδώ όπου θέλει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει».

Για την πίεση που βάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά: «Ίσως να υπήρξε κι αυτό το πρέσινγκ λόγω του ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά σαν ομάδα χρειάζεται το πρέσινγκ να δείξουμε στον αντίπαλο ότι είμαστε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε κάτι όχι για να τους αφήσουμε να παίξουν».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Βόμβες» από τον υποψήφιο πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχω ήδη υπογράψει δύο διεθνείς αστέρες σε περίπτωση που εκλεγώ»

«Βόμβες» από τον υποψήφιο πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχω ήδη υπογράψει δύο διεθνείς αστέρες σε περίπτωση που εκλεγώ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ενρίκε Ρικέλμε, ισχυρίστηκε πως έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες του μεταγραφές, σε περίπτωση που τελικά κερδίσει τις εκλογές.