Ο «Μεξικανός Μπάτμαν»: Δένει σε κολώνες κλέφτες μηχανών και γράφει μηνύματα στα πρόσωπά τους
Τουλάχιστον πέντε άτομα βρέθηκαν ακινητοποιημένα έχοντας στα πρόσωπά τους ζωγραφισμένα μουστάκια γάτας...




Ο πρόεδρος του ΚΟΑ αναφέρθηκε στο Μακάρειο στάδιο στις ομάδες που επηρεάζονται, στην κάρτα φιλάθλου και όχι μόνο.
Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:
«Τα πλάνα δεν έχουν αλλάξει για το Μακάρειο. Είναι η δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου. Δεν θα δείτε γήπεδο 20.000 θεατών. Θα δείτε ένα γήπεδο 4-5 χιλιάδων θεατών. Το νέο γήπεδο θα είναι και για την Α’ κατηγορία»
«Αυτή την ώρα είμαστε στην διαχείριση του πλάνου. Έρχονται ιδίες. Θέλουμε ένα αθλητικό στολίδι για τις σύγχρονες ανάγκες του αθλητισμού. Το θέλουμε το συντομότερο δυνατό. Πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις »
«Εγκρίναμε την αναβάθμιση του γηπέδου της ΠΑΕΕΚ και θα αγωνίζονται εκεί και ο Ηρακλής Γερολάκου αλλά και Εθνικός Άσσιας. Εγκρίναμε και την αναβάθμιση του γηπέδου του Κύκκου και ο Διγενής θα αγωνίζεται σ’ αυτό το γήπεδο».
«Θα κανονίσουμε συνάντηση από Δευτέρας με την Ομόνοια για το γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ από πλευράς διαδικασιών βρίσκεται πιο μπροστά από την Ομόνοια. Κάποια στιγμή θα μας υποβάλει και τα έγγραφα».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις