Ενίσχυση με τον Πορτογάλο εξτρέμ, Μίκαελ Μπόργκες - Αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου

Ενίσχυση με τον Πορτογάλο εξτρέμ, Μίκαελ Μπόργκες - Αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου

Την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, Μίκαελ Μπόργκες που αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου, ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου σε συνεργασία με την επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας μας, ανακοινώνουν την καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό, Mika Borges (27/06/1997).

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα συν ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ομόνοια Αραδίππου προερχόμενος από αρκετές ομάδες της χώρας του.

Καλωσορίζουμε τον Mika στην ερυθρόλευκη μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νέα απάτη: Ξεγέλασαν 40χρονο με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα - Πώς «έκαναν φτερά» 29 χιλιάδες ευρώ

Νέα απάτη: Ξεγέλασαν 40χρονο με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα - Πώς «έκαναν φτερά» 29 χιλιάδες ευρώ

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης για δήθεν επένδυση σε κρυπτονομίσματα διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που υπέβαλε σήμερα στο ΤΑΕ Πάφου, άντρας ηλικίας 40 ετών.