ΑΛΚΗ: Γενική Συνέλευση την Τρίτη 01 Ιουλίου

ΑΛΚΗ: Γενική Συνέλευση την Τρίτη 01 Ιουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλκής ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας ανακοινώνει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη, 1 Ιουλίου 2025 και ώρα 19:30, στο θέατρο του Alexander College στη Λάρνακα (Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Άντη Λόππα για την παραχώρηση του χώρου)

👉 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του σωματείου με ενεργή συνδρομή, η οποία ανέρχεται στα 20 ευρώ μηνιαίως. Για να μπορεί κάποιο μέλος να παρευρεθεί στη συνέλευση, θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει τουλάχιστον δύο (2) μήνες συνδρομών.

💳 Υπάρχει η δυνατότητα προπληρωμής μέσω επικοινωνίας στα τηλέφωνα:

📞 99979398
📞 99613638

Επίσης, κατά την ημέρα της συνέλευσης θα υπάρχει ειδικό συνεργείο στον χώρο, ώστε όποιος επιθυμεί να μπορεί να διευθετήσει επιτόπου τη συνδρομή του.

📌 ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

1) Απολογισμός της χρονιάς από το Διοικητικό Συμβούλιο

2) Παρουσίαση των Οικονομικών Αποτελεσμάτων της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025

3) Παρουσίαση απολογισμού Ποδοσφαιρικού Τμήματος

4) Διάφορα άλλα θέματα

🔴🔵 Από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου, και μετά την τελευταία συνεδρίαση, εκφράζεται ξεκάθαρα η διάθεση αλλά και η πρόθεση να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη σκληρή δουλειά, με αποκλειστικό στόχο το καλύτερο δυνατό μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι σημαντική.

Σας περιμένουμε όλους!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θυμάστε τον Μπετανκόρ; Με ΓΚΟΛΑΡΑ δική του η Αλμπαθέτε πέταξε εκτός κυπέλλου ομάδα της Πριμέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε τον Μπετανκόρ; Με ΓΚΟΛΑΡΑ δική του η Αλμπαθέτε πέταξε εκτός κυπέλλου ομάδα της Πριμέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αλμπαθέτε με «ήρωα» Μπετανκόρ κατάφερε να επικρατήσει της Θέλτα στα πέναλτι, μετά την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και να προκριθεί.