ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ο Νεόφυτος Λάρκου επέλεξε Άνχελ Λόπεθ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ο Νεόφυτος Λάρκου επέλεξε Άνχελ Λόπεθ

Ο Άνχελ Λόπεθ είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας.

Πρόκειται για 42χρονο, Ισπανό τεχνικό ο οποίος δούλεψε στο παρελθόν στην Κύπρο για τον Εθνικό Άχνας την περίοδο 2023-2024.

Επίσης ήταν και στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο και τον Βόλο, ενώ κάθισε στον πάγκο και για τις Αλ Αχλί, Σουργκόν Ουζμπεκιστάν, Ντέλφιν Εκουαδόρ, Εθνική Ισημερινής Γουϊνέας και Ρεκρεατίβο δε Ουέλβα Ισπανίας. Ως βοηθός προπονητής εργάστηκε σε Χετάφε και Πετρορούλ.

Από εκεί και πέρα το μόνο που απέμεινε είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους ερυθρόλευκους.

Πόζαρε με κασκόλ ο Ángel López - «Bienvenido Entrenador» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και την πρόκριση της Ένωσης. Οριστικά στην προνομιούχο 15η θέση η Κύπρος, παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

BEST OF THEMASPORTS