Η ποινή στον Γιαννακόπουλο για αναρτήσεις στο Instagram

Η ποινή στον Γιαννακόπουλο για αναρτήσεις στο Instagram

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αναρτήσεις στο προφίλ του στο instagram.

Τιμωρία και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή.

Όπως έγινε γνωστό, στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε πρόστιμο ύψος 20 χιλ. ευρώ για stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τιμωρία 10 χιλ. ευρώ στον Γιαννακόπουλο για τις αναρτήσεις και άλλα 10 χιλ. ευρώ στην «πράσινη» ΚΑΕ για τον ίδιο λόγο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 6-6- 2025, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα για τη φάση των τελικών «πλέι-οφ» του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρέ έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για το ίδιο ως άνω περιστατικό.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Συνεχίζει να «ψάχνει» το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλίντον Ντουοντού, ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή και περιμένει από αυτόν καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και... σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.