Δεν «ψήνεται» ο Φετφατζίδης...

Δεν «ψήνεται» ο Φετφατζίδης...

Σύμφωνα με σημερινό (08/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, ο Ελλαδίτης πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, περιμένει μήπως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον φωνάξει για ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρεται, το όνομα του παίζει για τον Πανιώνιο, αλλά ο «Φέτφα» δεν «ψήνεται», αφού δεν αποτελεί επιλογή του η Super League 2 για να συνεχίσει να να παίζει ποδόσφαιρο.

Όπως επισημαίνεται, αν δεν τον φωνάξει ο Άρης για ανανέωση και αν δεν βρει άλλη ομάδα της Super League 1, δεν αποκλείεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 34 του χρόνια!

Δείτε το δημοσίευμα:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εθνική Futsal: Προετοιμάζεται για τους αγώνες με το Μαυροβούνιο (ζωντανά στον Άλφα)

Εθνική Futsal: Προετοιμάζεται για τους αγώνες με το Μαυροβούνιο (ζωντανά στον Άλφα)

Με καθημερινές προπονήσεις προετοιμάζεται για τους δύο φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο η Εθνική μας ομάδα Futsal.