Oι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Oι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή SIEBERT, DANIEL STANISLAW κατά του Μιχάλη Έλληνα  Λοιπό Προσωπικό της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, έντονες διαμαρτυρίες στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας περιόδου 2024-2025 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C/24.05.2024.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή SIEBERT, DANIEL STANISLAW κατά του Ξενοφών Ονησιφόρου  Έφορο Ποδοσφαίρου της ΠΑΦΟΥ F C που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, έντονες διαμαρτυρίες στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας περιόδου 2024-2025 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C/24.05.2024.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας: 
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας, επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.3(δ1α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες) στην κερκίδα πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.3(δ1β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των πέναλτι, κατά παράβαση του άρθρου 10.3(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου IΧ του άρθρου 12.5 της  Προκήρυξης Κυπέλλου COCA-COLA περιόδου 2023-2024.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας περιόδου 2024-2025 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C/24.05.2024.

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ F C: 
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας, επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.3(δ1α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες) στην κερκίδα πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.3(δ1β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου IΧ του άρθρου 12.5 της  Προκήρυξης Κυπέλλου COCA-COLA περιόδου 2023-2024. 
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας περιόδου 2024-2025 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ F C/24.05.2024.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS