Ακροάζεται τον Λαό ο μίστερ Σταύρος…

Ακροάζεται τον Λαό ο μίστερ Σταύρος…

Λαμβάνει τα μηνύματα ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Είχε ρεύμα ο Μπεργκ (τους τελευταίους μήνες), μέσα στον πράσινο λαό, για την θέση του προπονητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αποφάσισε να τον «επαναπατρίσει» στο Γέρι, διορθώνοντας και το δικό του «λάθος», όπως είχε παραδεχθεί σε μια συνέντευξη του στο «Ομόνοια TV».

Τον τελευταίο μήνα, η συντριπτική πλειοψηφία, ζητούσε από τον μίστερ Σταύρο, να αποδεσμεύσει τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έχασε το παιχνίδι στην διαχείριση της ομάδας, κατά το εξάμηνο που τον… διόρισε ως προπονητή.

Χτες βγήκε το «χαρτί» απόλυσης του Κυρ-Γιάννη, προς ικανοποίηση του λαού των πρασίνων.

Αν μη τι άλλο το «αφεντικό» της λαοφιλούς ομάδας, δείχνει να… ακροάζεται το τι λέει ο «κοσμάκης» που υποστηρίζει… Ομόνοια.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια - Ότι πετυχαίνουμε, είναι με μεγάλη προσπάθεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια - Ότι πετυχαίνουμε, είναι με μεγάλη προσπάθεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση, για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.