Ομόνοια: Βγήκε και το ΦΙΡΜΑΝΙ για Αναστασίου

Ομόνοια: Βγήκε και το ΦΙΡΜΑΝΙ για Αναστασίου

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από την Ομόνοια ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε προχωρήσει σε κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου είχε προσληφθεί στη θέση του Υπεύθυνου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού στις 3 Απριλίου 2024 και επί της θητείας του η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε είσοδο στο League Phase του Conference League με παγκύπριο ρεκόρ πέντε διαδοχικών Ευρωπαϊκών νικών.

Επίσης, ο κ. Αναστασίου διετέλεσε από τον Νοέμβριο του 2024 και υπηρεσιακός προπονητής και υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΟΜΟΝΟΙΑ προκρίθηκε στις 24 καλύτερες ομάδες του Conference League, ενώ ήταν 2η σε βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play-offs.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Αναστασίου για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS