Επιβάλλεται να «γκρεμιστεί» πλήρως το «καθεστώς» Κούμα…

Επιβάλλεται να «γκρεμιστεί» πλήρως το «καθεστώς» Κούμα…

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, όπου ο πρόεδρος Γιώργος Κούμας, θα γνωστοποιήσει τις τελικές του προθέσεις.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα υποβάλει την παραίτηση του, όπως βγήκε προς τα έξω από το περιβάλλον του την περασμένη Τετάρτη.

Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό, σε όσους επιθυμούν πραγματική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του ποδοσφαίρου, είναι οι πληροφορίες ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να διατηρηθεί το «καθεστώς» του Κούμα μέχρι το 2027, που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές.

Πιο απλά να οριστεί ως επικεφαλής κάποιο άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΟΠ. Κυκλοφορούν τα ονόματα των Χάρη Λοϊζίδη, Φοίβου Βάκη ή κάποιου άλλου.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, η αλλαγή της «κεφαλής», ουσιαστικά θα μοιάζει με μια τρύπα στο νερό.

Το σημαντικό είναι να καταλάβουν οι ομάδες (που στελεχώνουν την ΚΟΠ), ότι για να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι θέλουν την πραγματική αλλαγή, μαζί με τον Κούμα πρέπει να αποχωρήσουν κι όλοι αυτοί που έχουν κάμουν ρίζες στο «Παλάτι» της Έγκωμης.

Αν απλώς φύγει ο Κούμας και παραμείνουν οι πλείστες… ίδιες φάτσες και πρόσωπα που κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες διαχείρισης του Βασιλιά των Σπορ για πολλά χρόνια, θα αποτελεί πλήρη επαλήθευση της ρήσης... «άλλαξε τα ρούχα του ο Μανωλιός και τα φόρεσε αλλιώς».  

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προβούμε σε εμπεριστατωμένη ανάλυση, για το που το έχουν οδηγήσει το ποδόσφαιρο της νήσου, αυτοί που το έχουν στα χέρια τους, εδώ και παρά πολλά χρόνια…

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

Την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), όπως έχει αντίστοιχη Διεύθυνση οργανώσει η Ελληνική Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS