ΑΕΚ: Ανανέωσε με Λέδες

ΑΕΚ: Ανανέωσε με Λέδες

Ο Γκουστάβο Λέδες θα είναι παίκτης της ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι έχει εξασκηθεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών Gustavo Ledes για ακόμη ένα χρόνο. 

Ο Πορτογάλος μέσος αποτελεί ένα από τα βασικότατα... γρανάζια της ομάδας μας στην μεσαία γραμμή από το καλοκαίρι του 2021 και σε αυτό το διάστημα έχει καταγράψει 149 συμμετοχές και έχει σκοράρει 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ευχόμαστε στον Πορτογάλο μέσο κάθε επιτυχία. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Απόλλων: Επίσημη ενημέρωση για τους τραυματίες Μπράουν, Λιούμπιτς, Κβίντα - Μόνο ένας έχει ελπίδες για Ανόρθωση

Απόλλων: Επίσημη ενημέρωση για τους τραυματίες Μπράουν, Λιούμπιτς, Κβίντα - Μόνο ένας έχει ελπίδες για Ανόρθωση

Η εταιρεία του Απόλλωνα εξέδωσε δελτίο Τύπου για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.