Το αντίο του Παναθηναϊκού σε Βερόν: «Ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Το αντίο του Παναθηναϊκού σε Βερόν: «Ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Παναθηναϊκός έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμά του για τον χαμό του Χουάν Ραμόν Βερόν.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Βερόν, πέθανε την Τρίτη (27/05) το απόγευμα μετά από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 81 ετών, και οι «πράσινοι» έστειλαν το συλλυπητήριο μήνυμά τους.

«Αντίο στον Χουάν Ραμόν Βερόν, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Hasta siempre, La Bruja», αναφέρουν αναλυτικά οι «πράσινοι».

Σε 57 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στο διάστημα 1972-1974, ο Βερόν σημείωσε 22 γκολ, χαρίζοντας πολλές μαγικές στιγμές κόσμο του «τριφυλλιού», μαζί με τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη. Μάλιστα, το σύνθημα «ο Βερόν, ο Βερόν, είναι πράγμα φοβερόν» έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Με δύο ασίστ του εξαιρετικού Χατσίδη και γκολ από Πέλκα, Τάισον και Γιακουμάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.