Φλώρα: "Ήταν τιμή μου να δουλέψω στον Απόλλωνα"

Φλώρα: "Ήταν τιμή μου να δουλέψω στον Απόλλωνα"

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από την Φλώρα Γιωργαλλά η οποία αποχώρησε από Τον Απόλλωνα και την θέση που είχε ως διατροφολόγος

Αναλυτικά:

"Με τη λήξη του συμβολαίου μου με τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεργαστώ με μία τόσο ιστορική ομάδα.

Ήταν τιμή μου να αποτελώ μέρος του τεχνικού επιτελείου και να εργαστώ σε ένα περιβάλλον με υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υποδομές.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλη την οικογένεια του Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τραμπ και Ινφαντίνο... πήραν το μάθημα τους, το «τσιτωμένο» Βέλγιο «διέλυσε» τις ΗΠΑ και πέρασε στους «8»! (VIDEOS)

Τραμπ και Ινφαντίνο... πήραν το μάθημα τους, το «τσιτωμένο» Βέλγιο «διέλυσε» τις ΗΠΑ και πέρασε στους «8»! (VIDEOS)

Παρά τη συμμετοχή του Μπάλογκαν, οι Αμερικανοί παραδόθηκαν στο Βέλγιο, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντε Κετελάρε επικράτησε εύκολα 4-1 και έκλεισε ραντεβού με την Ισπανία στα προημιτελικά.