Δύσκολο το έργο για το νέο προπονητή

Δύσκολο το έργο για το νέο προπονητή

Είτε είναι ο Μπόα Μόρτε, είτε κάποιος άλλος το έργο θα είναι δύσκολο...

Για την Ομόνοια Αραδίππου η αποχώρηση Ούγκο Μάρτινς δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και την κράτησε έχοντας τον μικρότερο προϋπολογισμό. 

Πλέον τα περιστέρια είναι κοντά στο να κλείσουν τον επόμενο προπονητή με το όνομα του Λούις Μπόα Μόρτε να είναι το μεγάλο φαβορί.

Είτε κλείσει ο Πορτογάλος προπονητής, είτε προκύψει κάποια άλλη λύση σε περίπτωση, ο νέος προπονητής με θα έχει ένα πολύ πιο δύσκολο έργο για την Νέα χρονιά εφόσον η φετινή ανέβασε αρκετά τις προσδοκίες. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ομόνοια: «Το Δικηγορικό Γραφείο του Κρις Τριανταφυλλίδη απειλεί και μας εκβιάζει ότι θα καταχωρήσει αίτηση διάλυσης»

Ομόνοια: «Το Δικηγορικό Γραφείο του Κρις Τριανταφυλλίδη απειλεί και μας εκβιάζει ότι θα καταχωρήσει αίτηση διάλυσης»

Στη σημερινή μακροσκελή ανακοίνωση της για την υπόθεση Γέσπερ Γιάνσον, η Ομόνοια κάνει λόγο για απαράδεκτη και εκβιαστική προς το «τριφύλλι» συμπεριφορά της ΕΕΔ της ΚΟΠ και του Δικηγορικού Γραφείου του Κρις Τριανταφυλλίδη που εκπροσωπεί τον Γιάνσον, η οποία όπως αναφέρει, εκδηλώθηκε σε τρεις περιπτώσεις.