Άρης: Νέος προπονητής ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ

Άρης: Νέος προπονητής ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ

Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή λίγο πριν την παρουσίαση

Αναλυτικά:

 

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Λευκορώσο προπονητή Αρτσιόμ Ράτζκοφ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 39χρονος (26/08/85) τεχνικός ήταν μέχρι πρόσφατα βοηθός προπονητής στη Ρωσική ομάδα Α΄ κατηγορίας, Ντινάμο Μαχάτσκαλα. Πριν εργοδοτηθεί στη Ρωσία, ο Ράτζκοφ είχε εργαστεί για δύο χρόνια ως πρώτος προπονητής στην Ίσλοτς Λευκορωσίας, οδηγώντας την για πρώτη φορά στον τελικό κυπέλλου και στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αυτά τα επιτεύγματα του χάρισαν τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της Λευκορωσίας για το 2022.

 Νωρίτερα είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητής στις Μπάτε Μπορίσοφ, Εθνική Λευκορωσίας Κ21 και στην Ενερτζέτικ.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2017, έχοντας κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δυο χρόνια νωρίτερα. 

Ως ποδοσφαιριστής, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Μπάτε Μπορίσοφ (242 συμμετοχές) με την οποία κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Λευκορωσίας, ενώ αγωνίστηκε μαζί της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αγωνίστηκε επίσης στην Κίμκι Ρωσίας και έκλεισε την καριέρα του στην Α΄ κατηγορία Τουρκίας με την Γκενσλερμπιρλίνγκι. Είχε επίσης, 13 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Καλωσορίζουμε τον Αρτσιόμ Ράτζκοφ στην οικογένεια του Άρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα πήρε... όλα και φεύγει ο Καρσέδο

Τα πήρε... όλα και φεύγει ο Καρσέδο

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την Πάφο στο ματς με τον Απόλλωνα.