Νέες κορυφές στο στόχαστρο του Άρη

Νέες κορυφές στο στόχαστρο του Άρη

Ο Άρης ολοκλήρωσε ιδανικά μια αγωνιστική χρονιά που δεν άφησε μεγάλη... κληρονομιά στο σύλλογο της Λεμεσού.

Δεν μπόρεσε η Ελαφρά Ταξιαρχία να κατακτήσει έναν τίτλο, όμως εξασφάλισε την παρουσία στην Ευρώπη, ενώ έσπασε ένα δικό της ρεκόρ.

Οι πράσινοι έφτασαν τους 75 βαθμούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους και πλέον βάζουν νέες κορυφές στο στόχαστρο με κύρια την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στις σεζόν που διεξήχθηκαν 36 αγωνιστικές τα τελευταία χρόνια ο Άρης είχε φτάσει στους 74 βαθμούς την σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο (2022/23) σημείωνοντας 21 νίκες, 11 ισοπαλίες, 4 ήττες, 65-28 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν (2023/24) ο Άρης είχε μαζέψει 10 βαθμούς λιγότερους συγκριτικά με την λήξασα περίοδο (4η θέση, 20 νίκες, 5 ισοπαλίες, 11 ήττες, 63-34 γκολ, 65 βαθμοί).

Η νίκη με ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα... ανέβασε τον Άρη στους 75 βαθμούς (2η θέση, 22 νίκες, 9 ισοπαλίες, 5 ήττες, 66-31 γκολ), πιάνοντας μια δική του κορυφή και πλέον κινείται για τις επόμενες.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.