Πάει για διπλό ΜΠΑΜ: Προσφέρει 180 εκατ. λίρες για Βιρτς και Ρέιντερς!

Πάει για διπλό ΜΠΑΜ: Προσφέρει 180 εκατ. λίρες για Βιρτς και Ρέιντερς!

Οι «Πολίτες» μετά την απογοητευτική σεζόν που πραγματοποίησαν είναι διατεθειμένοι να «τινάξουν την μπάνκα», για την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», στην Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν να προσφέρουν συνολικά 180 εκατ. λίρες, προκειμένου να αποκτήσουν τον Φλόριαν Βιρτς και τον Τιτζάνι Ρέιντερς.

Οι «Σίτιζενς» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Λεβερκούζεν, προσφέροντας 120 εκατ. για τον Βιρτς, ενώ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 60 εκατ. στην Μίλαν, για τον Ολλανδό χαφ.

Τόσο ο Βιρτς, όσο και ο Ρέιντερς αποτελούν μεταγραφική προτεραιότητα για την Μάντσεστερ Σίτι, με τους Άγγλους να είναι αποφασισμένοι για την επίτευξη του deal με Λεβερκούζεν και Μίλαν.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Πράματα και θαύματα» σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Αλλοδαποί σύνδεσαν παράνομα ρεύμα και νερό - Απειλούν και τρομοκρατούν τους ένοικους - VIDEO

«Πράματα και θαύματα» σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Αλλοδαποί σύνδεσαν παράνομα ρεύμα και νερό - Απειλούν και τρομοκρατούν τους ένοικους - VIDEO

Σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί σε πολυκατοικία στη Λάρνακα, με τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής να κάνει λόγο για παράνομες συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, απειλές, αυθαίρετες κατασκευές, αλλά και πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.