O Παρούτης άνοιξε λογαριασμό! Οι άλλοι που περιμένουν ευκαιρίες…
Έχοντας ενάμιση μήνα παρουσίας στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ, ο Δανιήλ Παρούτης, άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα χθες βράδυ στο «Τάσος Μάρκου».




Η αστρονομική περιουσία των Μπέκαμ αποκαλύφθηκε αφού οι Sunday Times δημοσίευσαν την ετήσια Rich List τους, τη λίστα με τους 350 πλουσιότερους διάσημους της Βρετανίας.
Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ μπορεί να στενοχωριούνται αυτή την περίοδο με το διαζύγιο του γιου τους Μπρούκλιν αλλά σίγουρα τα μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό θα τους κάνουν να χαμογελάνε.
Ο συνδυασμένος πλούτος του ζευγαριού υπολογίζεται στα 500 εκατομμύρια λίρες (593.62 εκατ. ευρώ δηλαδή), έχοντας αυξηθεί σημαντικά από πέρσι.
Το ζευγάρι είδε τα οικονομικά του να εκτοξεύονται κατά 53 εκατομμύρια ευρώ και φέτος ανέβηκε 24 θέσεις στη λίστα.
Το ζεύγος Μπέκαμ φιγουράρει πλέον στην 273η θέση - από την 350η (τελευταία δηλαδή) που ήταν πέρσι.
Ο διάσημος ποδοσφαιρικός αστέρας και η πρώην Spice Girl έκανα για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους στη λίστα το 2002 με καθαρή περιουσία 35 εκατομμυρίων λιρών (41.55 εκατ. ευρώ) εκείνη την εποχή.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις