Μιχαήλ: "Η βάση του ρόστερ θα είναι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής "

Μιχαήλ: "Η βάση του ρόστερ θα είναι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής "

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε το μέλος του ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ

Αναλυτικά:

Για τη Γενική Συνέλευση: «Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν την παραμονή. Έχουν γίνει απολογισμοί και ανάληψη ευθυνών, έγινε κριτική. Ήταν μια σημαντική συνέλευση. Ήταν γύρω στα 120 άτομα στην αίθουσα, μικρός αριθμός για την κρισιμότητα της».

Για την εκλογή του νέου ΔΣ: «Έγινε η εκλογή του Δ. Απόψε θα γίνει η επιλογή των ρόλων και ξεκινάμε άμεσα το πλάνο για τη νέα χρονιά στη β κατηγορία. Επικεφαλής ο Πάρις Ανδρέου, θα παρουσιαστεί το πλάνο στις επόμενες μέρες μέσω διάσκεψης. Ξεκινάμε από σήμερα τον προγραμματισμό της νέας σεζόν».

Για το ρόστερ της νέας σεζόν: «Θα γίνουν αλλαγές αυτό είναι δεδομένο. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι επίσημα. Το μόνο που μπορούμε είναι ότι η βάση της ομάδας θα είναι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής».

Για τα σενάρια για το μέλλον του Σεργίου: «Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας προσεγγίσει».

Για τον Λέζιακ: «Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ομάδα μας».

Για την ανάρτηση του τέως προέδρου Γιώργου Κωνσταντίνου: «Έχουν γίνει λάθη για να φτάσει η ομάδα εδώ, ίσως να μην έγιναν όλες οι σωστές προσπάθειες. Οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες, η ευθύνη βαραίνει όλους στο ΔΣ, άλλους λίγο και άλλους περισσότερο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φημολογείται για Πίρλο και Πάφο...

Φημολογείται για Πίρλο και Πάφο...

 Μετά την απόφαση του Καρσέδο να την... κάμει για Σπαρτακ Μόσχας, άρχισαν τα σενάρια για τον διάδοχο του.