Θέλει τελικό μετά από εφτά χρόνια (Πιθανή εντεκάδα)

Θέλει τελικό μετά από εφτά χρόνια (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει την πρόκριση απόψε κόντρα στην Ομόνοια

Η ομάδα του Χενινγκ Μπεργκ στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά κόντρα στην Ομόνοια,  έπαιζε για πάρα πολύ ώρα με παίκτη παραπάνω αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. 

Αυτό έφερε μια μικρή πίκρα αλλά όχι απογοήτευση,  καθώς οι κιτρινοπράσινοι απόψε μέσα στο σπίτι τους έχουν την ευκαιρία μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα να κερδίσουν και να βρεθούν στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2018 όταν και κατέκτησαν το τρόπαιο. 

Στα αγωνιστικά νέα για την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια απουσία. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Αλομέροβιτς,  Εκπολό,  Ναλί,  Μιλίσεβιτς,  Ρομπέρζ,  Λέδες,  Ροντέν,  Φαράζ,  Αϊτόρ,  Τσακόν  , Καμπρέρα. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια

«Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια

Ο Γκασκόιν μετά από το τέλος του αγώνα προσέφερε στον Βίνι Τζόουνς ένα τριαντάφυλλο και εκείνος του απάντησε με το βουρτσάκι της τουαλέτας των αποδυτηρίων!