Οι... βίκινγκς και η Πάφος

Οι... βίκινγκς και η Πάφος

Η Μπόντο Γκλιμτ έφτασε τα 21 ματς στην Ευρώπη με το ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Πλέον οι Νορβηγοί είναι στην πρώτη θέση. Ακολουθούν οι Στεάουα και Τσέλιε με 20 και οι Πάφος, Άγιαξ, Μπόρατς, Γιαγκελόνια με 18 ματς. Στους 17 ανέβηκε η Τζουργκάρντεν με το ματς κόντρα στην Τσέλσι.

Για την Παφιακή ομάδα ο συνολικός αριθμός σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να πάει στο... 60!

36 ματς στο πρωτάθλημα 18 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 1 στο σούπερ καπ, ενώ έδωσε ήδη 3 στο κύπελλο, ακολουθεί ο η ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον Απόλλωνα, κι αν προκριθεί πιάνει 60άρι.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Ζελένσκι - Ζητάει τη βοήθεια ΗΠΑ και Ευρώπης

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Ζελένσκι - Ζητάει τη βοήθεια ΗΠΑ και Ευρώπης

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Τρίτη έτοιμος για προεδρικές εκλογές, οι οποίες κανονικά θα διεξάγονταν το 2024, αλλά αναβλήθηκαν επ’αόριστο λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.