«Η Ίντερ πάει να κλέψει τον Τα μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα»

«Η Ίντερ πάει να κλέψει τον Τα μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα»

Κίνηση για τον Τζόναθαν Τα είναι έτοιμη να κάνει η Ίντερ, την ώρα που ο Γερμανός έδειχνε να κλείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τζόναθαν Τα έχει ανακοινώσει πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το συμβόλαιο του 29χρονου κεντρικού αμυντικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Τα να πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο συμπατριώτης του Χάνσι Φλικ το έχει ξεχωρίσει και σκοπεύει με αυτόν να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή.

Όμως σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση τελευταίας στιγμής, με σκοπό να τον πείσει να αφήσει τη Βαρκελώνη και να γίνει μόνιμος κάτοικος Μιλάνου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Συνεχίζει να «ψάχνει» το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλίντον Ντουοντού, ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή και περιμένει από αυτόν καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και... σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.