Κακό σερί κόντρα στην Ομόνοια

Κακό σερί κόντρα στην Ομόνοια

Ο Χένινγκ Μπεργκ τα βρίσκει σκούρα ως αντίπαλος της Ομόνοιας

Ο Νορβηγός τεχνικός μεγαλούργησε στην Ομόνοια στα σχεδόν τρία χρόνια που έκατσε στον πάγκο της,  πήρε πρώτη θέση,  πήρε πρωτάθλημα,  μπήκε ομίλους και γενικώς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές που πέρασαν από το τριφύλλι. 

Ωστόσο φεύγοντας από την Ομόνοια και αντιμετωπίζοντας την ως προπονητής της Πάφου και της ΑΕΚ, δεν έχει καλό σερί. Πιο συγκεκριμένα σε έξι παιχνίδια (από τρία σε κάθε ομάδα) κέρδισε μόλις το ένα όταν ήταν στην Πάφο,  ενώ στα άλλα 5 μέτρησε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. 

Αυτό είναι ένα αρνητικό στατιστικό για τον Χενινγκ Μπεργκ και θα έχει την ευκαιρία του σε άλλα τρία παιχνίδια κόντρα στην Ομόνοια από τον πάγκο της ΑΕΚ να κάνει ακόμα και ισάριθμες νίκες κάτι που ενδεχομένως θα Τον βοηθήσει να πετύχει και τους στόχους των κιτρινοπράσινων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανοίγει live τα χαρτιά του ο Παπασταύρου - Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί η συνέντευξη...

Ανοίγει live τα χαρτιά του ο Παπασταύρου - Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί η συνέντευξη...

Live συνέντευξη στο κανάλι του ΡΙΚ θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.