ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 1-1: Το μοίρασαν Ελ Αραμπί και Εράκοβιτς

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 1-1: Το μοίρασαν Ελ Αραμπί και Εράκοβιτς

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έμειναν στο 1-1 στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί και για τους πράσινους ισοφάρισε ο Εράκοβιτς.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον ΑΠΟΕΛ στην συνέχεια να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 10’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάγιερ ο Σούσιτς έκανε την κεφαλιά αλλά ο Φαμπιάνο έδιωξε. Στο 13’ το σουτ στην κίνηση του Πιέρου ήταν άστοχο ενώ στα χέρια του Φαμπιάνο κατέληξε το σουτ του Ελ Αραμπί στο 18’.

Στο 30’ η Ομόνοια κατέγραψε την πρώτη της ευκαιρία με τον Γιόβετιτς ο οποίος από πλάγια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 40’ αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Στο 42’ καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Λοίζου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπέλετς αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γαλαζοκίτρινοι απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαφρό αλλά ο Φαμπιάνο έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η πρώτη ευκαιρία του β’ μέρους καταγράφηκε στο 53’ με τον Εράκοβιτς να κάνει το γυριστό σουτ αλλά ο Μπέλετς μάζεψε την μπάλα. 5 λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κούσουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε έξω.

Στα 64’ οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν στον γκολ όταν μετά από σέντρα του Κόρμπου, ο Πιέρος έκανε την κεφαλιά προς τον Ελ Αραμπί και αυτός με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δυο λεπτά αργότερα ωστόσο η Ομόνοια απάντησε όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Σεμέδο προς τον Εράκοβιτς αυτός απέναντι από τον Μπέλετς έκανε το πλασέ για το 1-1.

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 85’ ο ΑΠΟΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Φαμπιάνο είπε «όχι» στο σουτ του Κόρμπου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Στο 93’ μετά από σέντρα στου Μπέζους ο Στεπίνσκι σε πλεονεκτική θέση έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα έξω ενώ στο 95’ το δυνατό σουτ του Μαϊόλι έφυγε λίγο έξω με αποτέλεσμα ο αγώνας να τελειώσει 1-1.

 

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Μάγιερ, Ελ Αραμπί, Σούσιτς (55' Κόρμπου), Σατσιάς (82' Μαϊόλι), Γαλανόπουλος, Τσεμπάκ, Λαΐφης (76' Ντβάλι), Σαρφό (76' Τεχέρα), Σωτηρίου (76' Ντράζιτς).

Στον πάγκο οι Περέιρα, Χριστοδούλου, Μαρκίνιος, Πίζι, Καττιρτζής, Αντωνίου, Κάνο.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς (89' Στεπίνσκι), Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Κούσουλος (73' Χαραλάμπους), Λοΐζου (89' Μπεζούς), Εράκοβιτς (89' Αλιούμ).

Στον πάγκο οι Ουζόχο, Κυριακίδης, Κίτσος, Εβάντρο, Μασούρας, Παναγιώτου, Μουσιαλόφσκι.


Κυριακή, 13.04.2025 / 19:00
ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Badstubner Florian
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Perl Gunter Alexander Martin
AVAR: Αθανασίου Κυριάκος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας
Κυριακή, 13.04.2025 / 19:00

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φημολογείται για Πίρλο και Πάφο...

Φημολογείται για Πίρλο και Πάφο...

 Μετά την απόφαση του Καρσέδο να την... κάμει για Σπαρτακ Μόσχας, άρχισαν τα σενάρια για τον διάδοχο του.