ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με Καρσέδο και Σπαρτάκ!
Aναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες το θέμα με τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο και την Σπαρτάκ Μόσχας.




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο της γειτονικής χώρας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάρμα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 47 ετών.
Ο Χόρχε Μπολάνιο ήταν σε πάρτι γενεθλίων συγγενικού του προσώπου στην Κολομβία, ωστόσο, ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για τον θάνατό του.
Από την πλευρά της, η Πάρμα αποχαιρέτησε τον Κολομβιανό άσο μέσω μηνύματος στα social media, όπως και η Σαμπντόρια, όπου είχε αγωνιστεί. Κατά το παρελθόν είχε παίξει και στην Τσεζένα, τη Ζούνιορ FC, τη Μόντενα, τη Λέτσε και την Κουκούτα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις