ΑΕΛ: Μετά τον Ανδρέου, ανανέωσε τη συνεργασία της με ακόμη έναν Κύπριο

ΑΕΛ: Μετά τον Ανδρέου, ανανέωσε τη συνεργασία της με ακόμη έναν Κύπριο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει ότι προχώρησε στην εξάσκηση του δικαιώματος ανανέωσης της συμφωνίας της με τον ποδοσφαιριστή Κύπρο Νεοφύτου μέχρι το 2027.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει στην εξάσκηση του δικαιώματος ανανέωσης της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Κύπρο Νεοφύτου μέχρι το 2027.

Ο Κύπρος Νεοφύτου αποτελεί σημαντικό μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, και η συνέχιση της συνεργασίας μας αντανακλά τη δέσμευση μας να διατηρήσουμε έναν ισχυρό και ποιοτικό κορμό Κύπριων ποδοσφαιριστών για το μέλλον της ΑΕΛ.

Ευχόμαστε στον Κύπρο κάθε επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην ΑΕΛ με το ίδιο πάθος και αφοσίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενεργοποίησε τη ρήτρα για Ευάγγελο Ανδρέου η ΑΕΛ! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν βρήκε γιατρειά ούτε στη μετα-Αμορίμ εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν βρήκε γιατρειά ούτε στη μετα-Αμορίμ εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η εποχή Αμορίμ αποτελεί παρελθόν, αλλά η κατήφεια συνεχίζεται στη Γιουνάιτεντ που κόλλησε στο 2-2 επί της Μπέρνλι και πέταξε την ευκαιρία για άλμα τετράδας.