Αρκεί να πάρει το διπλό και να μην κάνει νέο... πισωγύρισμα, προκειμένου να ανέβει στους 59 πόντους και στο +6 από την 4η Ομόνοια και παράλληλα, να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα υπάρξει στο ντέρμπι Άρης-Πάφος.
Ο Χένινγκ Μπεργκ δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες για να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν στο ματς με τον Άρη και ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα κάνει... «επανεκκίνηση», για να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές όπου πήρε μόλις δύο βαθμούς από τους εννιά που διεκδίκησε, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου και να πει σε κίνδυνο ακόμα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Εκτός πλάνων του Νορβηγού τεχνικού είναι ο τιμωρημένος Καμπρέρα, ενώ επιστρέφει ο Μιλίτσεβιτς. Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν κάποιες... διορθωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Άρη, αλλά και για «φρεσκάρισμα» της ομάδας.
Πιθανή ενδεκάδα: Αθανασιάδης, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Ναλί, Λέδες, Πονς, Τσακόν, Ανγκιέλσκι, Αϊτόρ, Φαράζ.