Το μήνυμα από τους ΑΕΛίστες για τα θύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Οι φίλοι της ΑΕΛ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τα θύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ.




Ιστορία γράφτηκε το Σάββατο στο Πεκίνο, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά ημιμαραθώνιος, με κοινή εκκίνηση ανθρώπων και ανθρωπόμορφων ρομπότ. Η διαδρομή ήταν στα 21χλμ και στην κούρσα συμμετείχαν περίπου 21 ρομπότ, τα οποία είχαν ύψος 1.14 μέχρι 1.75 και διέσχισαν τον δρόμο μαζί με χιλιάδες δρομείς.
Πιο γρήγορος ο άνθρωπος από το ρομπότ
Τα ρομπότ μπορούσαν είτε να τρέχουν, είτε να περπατούν, ενώ φορούσαν αθλητικά παπούτσια και κάποια από αυτά είχαν διακοσμήσει τον εαυτό τους με κορδέλες. Νικητής αναδείχθηκε το ρομπότ Tiangong Ultra, με χρόνο 2 ώρες και 40 λεπτά, την ίδια ώρα που ο ταχύτερος άνδρας ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 1 ώρα και 2 λεπτά.
Ένα ρομπότ κατά την εκκίνηση έπεσε αλλά συνέχισε κανονικά, ενώ ένα άλλο προσέκρουσε σε κάγκελο. Κατά τη διαδρομή, άνθρωποι εκπαιδευτές συνόδευαν τα ρομπότ, δίνοντας τους βοήθεια όπου τη χρειαζόταν.
Πηγή: Daynight.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις