Oμόνοια: Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα

Oμόνοια: Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή για την πρεμιέρα των play offs και θέλει πάση θυσία την επιστροφή της στις νίκες.

Όπως έχουν αυτή την στιγμή τα βαθμολογικά δεδομένα, οι τριφυλλοφόροι έχουν την ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και παράλληλα να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας, μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί στις τάξεις των πρασίνων να υπάρχει μια απογοήτευση αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, και στο «Ηλίας Πούλλος» θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να λύσουν τις αδυναμίες που υπήρχαν στο τελευταίο παιχνίδι, και με σωστή τακτική να πάρουν το τρίποντο με την ΑΕΚ.

Επίσης αυτό είναι και μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Αναστασίου, να φέρουν ξανά το καλό κλίμα στην ομάδα και επαναφέρουν την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.