Δεμένος μέχρι το 2026…

Δεμένος μέχρι το 2026…

Ο Λούκας Φλόρες ήταν ο κορυφαίος του Εθνικού στο προχθεσινό ματς με την πρωτοπόρο Πάφο. Οι επεμβάσεις του, ήταν ένας από τους λόγους που σκόνταψε (για πρώτη φορά με μικρομεσαία ομάδα) η ομάδα του Καρσέδο, χάνοντας δυο βαθμούς.

Έχει κερδίσει επαίνους και σε άλλα φετινά ματς ο 22χρονος Βραζιλιάνος κίπερ. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Άχνας, μέχρι τον Μάη του 2026.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

Η ΑΕΚ Αθηνών θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της Ένωσης να εξαφανίζει τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια!