Επικίνδυνη έξοδος στο Παραλίμνι (Πιθανή εντεκάδα)

Επικίνδυνη έξοδος στο Παραλίμνι (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Άρης Λεμεσού πάει στο Τάσος Μάρκου με στόχο μόνο το τρίποντο

Μετά και την τριάρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ , ο Άρης πλησίασε την κορυφή μετά την ήττα της Πάφου και σήμερα κόντρα στην Ένωση θέλει μια νέα επιτυχία για να μείνει τουλάχιστον στο μείον τρία από την πρωτοπόρο ομάδα. 

Η αποστολή δεν θα είναι εύκολη γιατί πάντα τα παιχνίδια στο Τάσος Μάρκου είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες,  αλλά ο Άρης,  ο σοβαρός Άρης έχει την ποιους να περάσει αλώβητος από τους βυσσινί και να πάρει το τρίποντο. 

Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν Κβιλιτάια και Καζού ενώ εκτός είναι οι Στρούτσκι και Νίκολιτς. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Άλβες,  Μποάκι,  Γιαγκό,  Γκόλντσον,  Κορέια,  Μαγιαμπέλα,  Σαρφό,  Μαρκίγιεφ,  Μοντνόρ,  Κοκόριν και Γκομίς. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στην αντεπίθεση η FIFA: Νέοι αυστηροί κανονισμοί και βαριές ποινές για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο

Στην αντεπίθεση η FIFA: Νέοι αυστηροί κανονισμοί και βαριές ποινές για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο

Η FIFA προχωρά σε αυστηρότερους κανονισμούς για την καταπολέμηση του ρατσισμού, με βαριές κυρώσεις, πιθανές ποινικές διώξεις και ενίσχυση της ευθύνης συλλόγων και ομοσπονδιών.