Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι…

Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι…

Ο Νικόλας Λεβέντης, δήλωσε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΠΟΡ ΦΜ 95) ότι το κεφάλαιο εξεύρεσης επενδυτή που θα αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, βρίσκεται πάντοτε στην ατζέντα της διοίκησης.

Απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και καλά έκανε. Στην ΑΕΛ τα τελευταία δυο περίπου χρόνια (από τότε που δεν ανανεώθηκε η σύμβαση διαχείρισης με την εταιρία του Σοφοκλέους), μοιάζει λίγο με «πονεμένη ιστορία» η προσπάθεια εξεύρεσης επιχειρηματία, ο οποίος θα βάλει σε διαφορετικές «ράγες» τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Γι’ αυτό και καταλαβαίνουν οι διοικούντες το σωματείο, ότι δεν υπάρχει λόγος να λένε πολλά στον αέρα, μη θέλοντας να καλλιεργούν (μεγάλες) προσδοκίες στον κόσμο.

Στην παρούσα φάση, εκείνο που προέχει είναι να συνεχιστεί η συγκομιδή βαθμών, για να ξεμπλέξει το συντομότερο δυνατό η ομάδα από πιθανή εμπλοκή σε περιπέτειες. Η επιστροφή στις επιτυχίες με την ΕΝΠ, μετά από πολλή καιρό, άλλαξε την ατμόσφαιρα, αλλά για να «πατήσουν» πιο γερά οι πάντες, θα πρέπει να κολλήσουν κι άλλη νίκη αύριο επί της Καρμιώτισσας.

Επιστρέφοντας στα των έξω-αγωνιστικών θεμάτων, αρκετά μέλη αναμένουν τη σύγκληση γενικής συνέλευσης. Για να λάβουν λεπτομερή και υπεύθυνη ενημέρωση ποιοι χειρισμοί θα γίνουν για το σοβαρότατο ζήτημα των οφειλών προς τις Κρατικές Υπηρεσίες (Κοινωνικές ασφαλίσεις και Τμήμα Φορολογίας).

Κυκλοφορούν διάφορα τον τελευταίο ένα μήνα, για το «βουνό» χρεών που άφησε, ειδικά στο Τμήμα Φορολογίας, η εταιρία της οποίας ήταν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος ο Αντρέας Σοφοκλέους.

Θέλουν να γνωρίζουν, ποιες επιπτώσεις θα υπάρχουν προς το σωματείο και την ομάδα, σε περίπτωση που ο γνωστός δικηγόρος-επιχειρηματίας, δεν αναλάβει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Όπως επίσης, αν η διοίκηση λογαριάζει να προβεί στις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσει νομικά την ομάδα και τον Σύλλογο.

*Συνεχίζουν να κυκλοφορούν φήμες, περί εμπλοκής του Κρις Παναγιώτου στην ΑΕΛ. Ο επιχειρηματίας που αγόρασε πριν μερικούς μήνες το συγκρότημα της εφημερίδας "Πολίτης" (με εξαίρεση το ραδιόφωνο) παρέχει οικονομική στήριξη (η εταιρία Cowin είναι εκ των χορηγών της ομάδας). Ωστόσο δεν προτίθεται να μπει πιο ενεργά στα της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λεμεσιανής ομάδας. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατάκα Πετρίδη που θα συζητηθεί: «Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα»!

Ατάκα Πετρίδη που θα συζητηθεί: «Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα»!

Μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τόνισε ότι ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε η ομάδα του στον πρώτο γύρο!